Eurofins Nederland NL >> Agro >> NIRS-netwerk

NIRS-netwerk

Sidebar Image

Wereldwijd netwerk

Samplinq is het wereldwijde NIRS-netwerk van Eurofins Agro voor analyses van ruwvoer, krachtvoer, grondstoffen en gemengde rantsoenen. Met behulp van Samplinq kunt u overal de juiste analyse-uitslagen ontvangen, ongeacht waar de NIR-analyse wordt uitgevoerd.

Samplinq is één van de belangrijkste bewijzen van de innovatiemogelijkheden van Eurofins Agro. Wereldwijd voeren wij analyses uit, zonder dat er een heel laboratorium ingericht hoeft te worden. Op locatie worden de monsters met behulp van het NIR-apparaat uitgelezen. Dit is mogelijk door de vele honderdduizenden analyses die Eurofins Agro in de historie heeft uitgevoerd. Daardoor zijn er betrouwbare callibratielijnen te maken die door middel van Nabij InfraRoodspectroscopie (NIR) worden geraadpleegd. Daarbij kunt u uiteraard rekenen op de hoge kwaliteitsstandaard die u van ons gewend bent.

Samplinq kan interessant zijn voor voerleveranciers, laboratoria, grote boerderijen en melkfabrieken. Partijen die grote aantallen monsters laten analyseren. Samplinq is inmiddels actief in diverse landen en bij diverse soorten partijen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met Samplinq? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 Vul alstublieft het formulier in en verzendt uw verzoek ter bevestiging. We zullen per e-mail contact met u opnemen om meer informatie te verstrekken over dit specifieke onderzoek. Lees ons privacy beleid voor meer informatie over hoe Eurofins uw gegevens en uw rechten als klant beschermt.