Eurofins Nederland NL >> Agro >> Proefvelden

Proefvelden

Sidebar Image

Expertise uit de praktijk

Eurofins Agro heeft een aparte afdeling proefveldonderzoek. Hierin brengen we praktijk en onderzoek bij elkaar. Op diverse grondsoorten en wisselende omstandigheden. Wij denken graag mee of we ook voor u wat kunnen betekenen.

Voor zowel grote als kleine opdrachtgevers voert Eurofins Agro diverse soorten praktijkonderzoek uit. Het is zeer waardevol dat we voor ons praktijkonderzoek ook alle mogelijkheden van een laboratorium tot onze beschikking hebben. U kunt bij ons terecht voor bemestingsvraagstukken, maar ook op het gebied van plantgezondheid hebben we diverse onderzoeksmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan proeven waarin we onderzoek doen naar gebreksziekten.

Onafhankelijk onderzoek

Als onafhankelijk onderzoeksbedrijf stellen we neutraal vast wat er gebeurt. Wij zijn onafhankelijk van de overheid, maar ook van mestleveranciers. Als geaccrediteerd laboratorium doet Eurofins niets anders dan de waarheid vaststellen op basis van objectieve meetgegevens. Met de opdrachtgever stellen we de onderzoeksdoelen vast. Waar is het onderzoek voor nodig? Vervolgens leggen we een proefveld aan met als doel alles zo optimaal mogelijk te monitoren.

Diverse soorten opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn zeer diverse partijen: van voer- en bemestingsleveranciers, veredelaars tot individuele landbouwbedrijven. Ook doen we onderzoek voor groepen bedrijven of studieclubs. Ook gemeenten en andere overheidsinstanties zitten in ons portfolio en we werken voor diverse agrarische sectoren: veehouderij, akkerbouw, vollegrondsteelt, glastuinbouw, groenvoorziening en sportvelden. In het onderzoek werken we ook samen met adviserende partijen en universiteiten (bijvoorbeeld de Wageningen Universiteit).

In onze vestiging in Wageningen hebben we de beschikking over een aantal kassen. Wij onderzoeken daar waar de omstandigheden het beste resultaat kunnen geven.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons proefveldonderzoek kunt u contact opnemen met onderzoeker Karst Brolsma, of vul onderstaand formulier in.

 Vul alstublieft het formulier in en verzendt uw verzoek ter bevestiging. We zullen per e-mail contact met u opnemen om meer informatie te verstrekken over dit specifieke onderzoek. Lees ons privacy beleid voor meer informatie over hoe Eurofins uw gegevens en uw rechten als klant beschermt.