Agro >> Soorten onderzoek >> Bemesting

Bemesting

Sidebar Image

Basis voor uitgekiende bemesting

Hoe kan u de opbrengst van uw percelen vergroten zonder dat dit ten koste gaat van de bodemvruchtbaarheid? Dat is één van de uitdagingen waar u als boer of tuinder voor staat.

Het bevorderen en in stand houden van bodemvruchtbaarheid is een uitdaging waarbij kennis over de grond onmisbaar is.

Bodemvruchtbaarheid

Een vruchtbare bodem is bepalend voor zowel de opbrengst als de kwaliteit van het gewas. De analyses van Eurofins Agro bieden zekerheid over alle aspecten die met die bodemvruchtbaarheid te maken hebben. Ons grondonderzoek geeft u inzicht in de beschikbare nutriënten in de bodem. U kunt hiermee gericht werken aan maatregelen om uw bodem te verbeteren. En u kan optimaal inspelen op de (Europese) bemestingsnormen die steeds strenger worden. De fosfaatanalyses van ons onderzoek BemestingsWijzer zijn bruikbaar voor de Flexibele gebruiksnormen Fosfaat.

Check tijdens het groeiseizoen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor bijmestanalyses. Ons onderzoek Check biedt inzicht in wat uw gewas nodig heeft tijdens het groeiseizoen. Aanvullend kunnen ook bladanalyses inzicht geven voor gewasbemesting.

 

Meer informatie

Hebt u vragen over ons bemestingsonderzoek? Wilt u meer weten over ons aanbod? Via onderstaand formulier kunt u uw vragen stellen. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.