Eurofins Nederland NL >> Agroscience

Agrosciences Services

Een uniek serviceaanbod - de eerste Agrochemische CRO welke een full service concept biedt

Onderdeel van de Eurofins Scientific groep, Eurofins Agroscience Services heeft als doelstelling de nummer 1 CRO positie te behouden binnen de Agrochemische industrie.Sinds de oprichting is Eurofins Agroscience Services erin geslaagd verschillende internationaal erkende laboratoria samen te voegen.Terwijl de resulterende Eurofins Agroscience groep vrij nieuw is, hebben de individuele laboratoria bewezen track records die zich uitstrekken over meer dan 30 jaar.

Eurofins Agroscience Services maakt gebruik van de individuele sterktes en biedt daarbij een totaal concept voor de Agrochemische industrie.Onze doelstelling is de industrie te voorzien van alle technische ondersteuning ter screening, ontwikkeling, registratie, en ondersteuning van nieuwe en bestaande producten over de hele wereld.

Op maart 2016 werd de wereldbevolking geschat op 7,4 miljard. Volgens schattingen zal de populatie verder toenemen tot 11,2 miljard in het jaar 2100.

De sterke groei zal meer verantwoordelijkheid leggen bij de Agrochemische industrie om effectieve, schaalbare oplossingen te bieden. De bestrijding van Plagen and Ziekten als onderdeel van de bredere ICM is van vitaal belang voor de mondiale voedselzekerheid - voor huidige gezinnen en generaties van de toekomst. De mogelijkheden om natuurlijke hulpbronnen in stand te houden en beter te benutten, en het duurzaam en rendabel produceren van voedsel vereist goed begrip van de interacties tussen de biologie, milieu en land beheer.

Eurofins Agroscience Services kan u helpen om deze doelen te bereiken.

  • Agroscience Group feiten en cijfers
  • Meer dan 1050 werknemers wereldwijd
  • Meer dan 70 vestigingen in meer dan 20 landen
  • Focus op ontwikkeling en groei om aan de behoefte van de industrie te voldoen