Eurofins Nederland NL >> Food

Welkom bij Eurofins Food & Feed Testing Netherlands

Eurofins Food & Feed Testing Netherlands is een onafhankelijk voedingslaboratorium dat behoort tot de top van de voedingslaboratoria in Nederland. Wij leveren snelle en betrouwbare analyseresultaten. Onze klanten zijn afkomstig uit alle sectoren van de industrie, horeca, handel en overheid. Eurofins Food & Feed Testing Netherlands is onderdeel van Eurofins Scientific, één van de grootste internationale laboratoriumorganisaties en wereldmarktleider op het gebied van voedingsonderzoek.

Eurofins Food & Feed Testing Netherlands beschikt over meerdere onafhankelijke en onderscheidende Food laboratoria in Nederland. Wij bieden een uitgebreid pakket aan analyse technieken om onze klanten te ondersteunen bij de toenemende strenge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden.

Onze laboratoria in Graauw, Heerenveen, Barendrecht en Wijhe worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van Eurofins laboratoria en Competence Centres. Gezamenlijk hebben we het grootste marktaandeel aan accurate testen waarmee we onze klanten assisteren in vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid, authenticiteit, herkomst, samenstelling en zuiverheid.

In onze laboratoria, Heerenveen en Wijhe, worden met name microbiologische en chemische analyses uitgevoerd. Op onze locatie in Heerenveen is het Eurofins Carbohydrates Competence Centre gevestigd. Snelle en betrouwbare contaminanten en chemische testen worden uitgevoerd op onze locatie in Barendrecht. Hier ligt de focus binnen onze dienstverlening op korte doorlooptijden voor klanten welke hun goederen transporteren via de haven van Rotterdam. Op onze locatie in Graauw hebben we meer dan tien jaar ervaring met dioxine en pesticide analyses.

Door dit internationale karakter is Eurofins Food & Feed Testing Netherlands in staat een breed pakket aan diensten aan te bieden. De samenwerking binnen de Eurofins groep zorgt ervoor dat laboratoria en Competence Centers over unieke expertise en de nieuwste technologieën beschikken. Eurofins Food & Feed Testing Netherlands is dan ook uw ingang tot dit brede netwerk aan services.