Milieu >> Contact >> Over ons

Over ons

Sidebar Image

Snel
Wij onderscheiden ons door onze doelmatige werkwijze met zeer korte levertijden. Dit betekent dat u snel over de juiste resultaten beschikt, dat kan zelfs al de volgende dag zijn. Deze efficiëntie is het resultaat van een optimale logistiek, onze laboratoria zijn 24 uur per dag operationeel. Hier werken ruim 400 hoogopgeleide, op kwaliteit gerichte medewerkers.

Betrouwbaar
Daarnaast zorgen onze flexibele planning en het toepassen van de modernste technologieën voor snelheid met een hoge leverbetrouwbaarheid. Waarbij kwaliteit vanzelfsprekend voorop staat. En dat betekent betrouwbare onderzoeksresultaten. Zodat u op basis hiervan met een gerust hart beslissingen kunt nemen.

Wereldwijd bereikbaar
De laboratoria van Eurofins | Analytico zijn geworteld in hun lokale markt. Alle vestigingen hebben uitgebreide lokale netwerken, logistieke procedures en een lokaal management. Dankzij ons netwerk van meer dan 20 vestigingen binnen Europa combineren wij deze lokale service met een grote internationale reikwijdte.

Persoonlijk en lokale Service
Waar ter wereld u ook bent, wij stellen binnen uw werkterrein een vast team samen. Dit accountteam bestaat uit een accountmanager, een projectcoördinator en een vaste 'buddy'-projectcoördinator. Zij kennen de (inter)nationale standaarden en procedures door en door. Zo ontvangt u lokale en persoonlijke service met een wereldwijd bereik.