Milieu >> Contact >> Waar Eurofins Analytico voor staat

Waar Eurofins Analytico voor staat

Sidebar Image

De wetenschap dient het leven. De Romeinse filosoof Seneca kon niet weten hoe juist hij met deze kristalheldere stelling de kern van de missie van Eurofins Analytico verwoordde: zuiverheid, eenvoud en integriteit. Op welke wijze opdrachtgevers de met de meest betrouwbare precieze methoden verkregen analysegegevens ook aanwenden, de essentie is dat deze data een bijdrage leveren aan het welzijn van de mens.

Snel en doelmatig

Eurofins onderscheidt zich door snel en doelmatig te werken met zeer korte levertijden en hoge leverbetrouwbaarheid. Die efficiency is het resultaat van een optimale logistiek, flexibele planning en de toepassing van de modernste technologieën.

Lokale service

Dankzij onze vele samenwerkingsverbanden hebben een grote internationale reikwijdte. Opdrachtgevers kunnen waar ook ter wereld beschikken over een lokale projectcoördinator die de nationale standaarden en procedures goed kent. De Eurofins-laboratoria zijn geworteld in hun lokale markt en hebben uitgebreide lokale netwerken, logistieke procedures en een lokaal management. Zo heeft een Eurofins-klant met lokale service een wereldwijd bereik.