Contact >> Waar Eurofins Analytico voor staat >> Internationaal

Internationaal

Sidebar Image

Eurofins

Eurofins is een Frans bioanalytisch bedrijf met circa driehonderd laboratoria verspreid over Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland en de Verenigde Staten. Met ruim honderdduizend analysemethoden is Eurofins een van de meest toonaangevende laboratoriumorganisaties in de wereld. Sinds 1987 is Eurofins uitgegroeid van een bedrijf met 12 werknemers tot een internationale organisatie met meer dan 30.000 personeelsleden. Eurofins is genoteerd aan de Nouveau Marché in Parijs.


Unieke analysemethode

Eurofins is de eigenaar van een internationaal unieke analysemethode: SNIF-NMR. Deze gepatenteerde technologie is de meest gevoelige beschikbare procedure om de puurheid, authenticiteit en herkomst van biologische substanties te bepalen. Zo is de laatste ontwikkelde analyse - een combinatie van Prion-testen en DNA-analyses - de enige beschikbare methode om vleesproducten via de gehele logistieke ketting terug te leiden naar het op BSE geteste dier. Eurofins heeft tevens de beschikking over een portfolio met de nieuwste technologieën om genetisch gemodificeerde substanties te analyseren, de GMO-analyses.


Multinationals als klant

Eurofins bedient meer dan 10.000 klanten. Onder hen bevinden zich zeven van de tien grootste levensmiddelenbedrijven; meer dan de helft van de grootste Europese supermarktketens; verschillende internationale chemische en farmaceutische bedrijven en meer dan twintig regeringsautoriteiten in Europa en de Verenigde Staten. Bekende namen zijn: Nestlé, Nabisco, Pfizer, Pepsi Cola, Novartis en ICI.

Voor meer informatie: zie www.eurofins.com .


CRL.Medinet

CRL.Medinet is een wereldwijd actieve, volledig gestandaardiseerde centrale laboratoriumorganisatie, die in 1996 is opgericht door Analytico Medinet in samenwerking met Clinical Reference Laboratory (CRL) in de Verenigde Staten. Binnen twaalf maanden na oprichting is een geaccrediteerd en gekwalificeerd Australisch laboratorium betrokken als derde partner van CRL.Medinet. Sindsdien heeft CRL.Medinet haar geografisch bereik verder uitgebreid door middel van allianties met kwalitatief hoogstaande laboratoria in andere regio's, zoals Zuid-Afrika en Japan.


Partners van CRL.Medinet

De strategische partners van CRL.Medinet BV (Analytico Medinet) beschikken over ruime ervaring met het leveren van centrale laboratoriumdiensten.


SydPath Clinical Trials

• opgericht in 1995
• gevestigd in Sydney (Australië)
• bedient Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië

Voor meer informatie zie: SydPath Clinical Trials .


Clinical Reference Laboratory (CRL)

• opgericht in 1985
• gevestigd in Lenexa, een voorstad van Kansas City
• bedient locaties in de Verenigde Staten, Canada en Latijns Amerika

Voor meer informatie zie: Clinical Reference Laboratory (CRL).


Drs. Dietrich Vogt & Partners

• opgericht in 1943
• gevestigd in Kaapstad (Zuid-Afrika)

Voor meer informatie zie: Pathcare