Milieu >> Diensten & Service >> Logistiek & Emballage

Logistiek & Emballage

Sidebar Image

Logistiek en emballage Benelux

We beschikken over een eigen vervoersdienst voor de Benelux. Alle auto's zijn voorzien van koelsystemen en we garanderen dat de monsters in goede conditie bij ons aankomen. U kunt een pick-up tot minimaal een dag van tevoren aanvragen.

Transportbus

Bij een omvangrijk jaarcontract bieden wij het transport zelfs gratis aan.De reservering van onze vervoersdiensten binnen de Benelux kan via transport-env@eurofins.nl . Het is ook mogelijk om gratis de monster ophaallijn te bellen: 0800 - 099 11 80 (Nederland), 03 - 830 20 05 (België).

De benodigde emballage voorzien van de eventueel vereiste conserveringsmiddelen stellen wij u kosteloos ter beschikking en kunt u bestellen via transport-env@eurofins.nl. U kunt een gedrukt emballagekaart ontvangen door een email te sturen naar cs-env@eurofins.com. Maakt u gebruik van Mijn Lab? Dan kunt u in Mijn Lab uw emballagekaart vinden.


Logistiek en emballage internationaal
Voor de afhandeling van het internationale transport, beschikken wij over een eigen logistieke afdeling. De medewerkers coördineren het transport van lege emballage en monsters over de hele wereld. Tevens voorzien zij opdrachtgevers van de eventueel vereiste transport- en douanedocumenten, zoals een proforma invoice.

Voor het internationale transport werken we samen met koeriers. Vanuit heel Europa zijn de monsters vrijwel altijd binnen 24 uur bij onze laboratoria. Meer informatie over internationale logistiek kunt u aanvragen via logistics-barneveld@eurofins.com

Packing material Het gebruik van onze zelf ontwikkelde transportdozen in combinatie met het speciale monsterverpakkingsmateriaal minimaliseert de kans op breuk tijdens het transport. Tevens voorziet de doos in combinatie met de koelelementen in een juiste temperatuur gedurende het transport.

Analyseopdrachten
Voor het digitaal aanleveren van analyseopdrachten kan gebruikgemaakt worden van Eurofins OnLine of PAISOnline . Tevens kunt u onze opdrachtformulieren gebruiken. Deze zijn beschikbaar voor Nederland, Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk en overige landsgebieden. Voor opdrachtgevers in Frankrijk is tevens een gebruiksaanwijzing voor het opdrachtformulier beschikbaar.