Eurofins Nederland NL >> Milieu

Milieu

Welkom bij Eurofins Environment!

Eurofins Environment voert onafhankelijke en betrouwbare milieuanalyses uit in meer dan 50 landen en is onderdeel van de milieudivisie van de laboratoriumgroep Eurofins Scientific. Deze divisie bestaat uit een netwerk van meer dan 20 gespecialiseerde milieulaboratoria in Europa en beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

Lokaal ontvangt u persoonlijke service, met een wereldwijd bereik. Dit maakt Eurofins Environment een geschikte partner voor lokale én grensoverschrijdende contracten en projecten.

werelbol    Lab research 1    Tree-grass

Eurofins Environment is een van de meest geavanceerde, onafhankelijke milieulaboratoria ter wereld en biedt een totaalpakket op het gebied van milieuanalyses. Onze ruim 400 laboratoriummedewerkers werken voor opdrachtgevers zoals milieuadviesbureaus, overheden en industriële bedrijven. We werken voor zowel nationale als internationale organisaties.

Onze activiteiten vormen een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. De combinatie van hoge kwaliteit, snelle levertijd, digitale rapportage, internationale focus en persoonlijke dienstverlening is uniek binnen de milieulaboratoriummarkt. Samenwerking met Eurofins geeft u de mogelijkheid uzelf te onderscheiden in de markt.