Eurofins Nederland NL >> Milieu >> Over ons

Wereldwijde excellentie in bio-analytisch testen

Sidebar Image

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins Scientific is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins Scientific één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins Scientific maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins Scientific bestaat wereldwijd uit ruim 38.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 400 hyper moderne laboratoria en is actief in 44 landen. Eurofins Scientific biedt een portfolio van meer dan 150.000 analysemethoden voor het evalueren van de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong en zuiverheid van biologische stoffen en producten, evenals voor innovatieve klinische diagnostiek. Het doel van de Groep is om haar klanten hoogwaardige diensten, accurate resultaten op tijd en deskundig advies van haar hooggekwalificeerd personeel te bieden.

Uitgebreide diensten en ongeëvenaarde expertise

Eurofins Scientific gelooft dat het een wereldleider is op haar gebied. De Groep biedt een portfolio van meer dan 150.000 analysemethoden voor het evalueren van de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van biologische stoffen en producten, evenals voor innovatieve klinische diagnostiek. Door middel van onderzoek, ontwikkeling en acquisities maakt de Groep gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biotechnologie en analytische chemie. Op deze manier kan Eurofins Scientific haar klanten unieke analytische oplossingen en een uitgebreide reeks testmethoden bieden.

Een streven naar topkwaliteit

De Eurofins Group streeft ernaar om diensten van de hoogste kwaliteit, accurate resultaten op tijd en deskundig advies te bieden door haar hooggekwalificeerde medewerkers. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van haar gegevens helpen klanten adequate beslissingen te nemen over risico's. Ook voldoen zij aan steeds strengere kwaliteits- en veiligheidsnormen en de groeiende eisen van regelgevende instanties over de hele wereld.

Permanente innovatie en ondersteuning door de marktleider

Weinig testlaboratoria kunnen het expertiseniveau, technologisch leiderschap, aandacht voor kwaliteit en klantenservice combineren, waardoor Eurofins Scientific de wereldleider is geworden op veel van de gebieden waar het actief is. Grote investeringen in innovatie, technologie, IT en logistiek, en zeer grote steekproefvolumes zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van hoge kwaliteitsnormen tegen redelijke prijzen.