Services >> Specialistisch onderzoek >> TerrAttesT®

TerrAttesT®

Sidebar Image

TerrAttesT® is een complete bodemonderzoeksformule. Met deze formule kunnen opdrachtgevers, op basis van toepasselijke regelgeving, snel een verantwoorde uitspraak doen over de aard en mate van verontreiniging in grond- en grondwatermonsters. Voor TerrAttesT® maakt ons laboratorium gebruik van de meest geavanceerde analysetechnieken voor de directe, kwalitatieve én kwantitatieve meting van meer dan 200 verbindingen. Nader onderzoek van verhoogde screeningsparameters is daardoor overbodig. Een wezenlijk aspect van TerrAttesT® is een innovatief logistiek systeem dat de opdrachtgever veel tijd bespaart. Zowel bij opdrachtverstrekking – de betaling wordt gezien als opdracht, het zogenaamde ‘pot = opdracht’ – als bij de verwerking van de helder gepresenteerde analyseresultaten.

Wereldwijd erkend

Overal ter wereld ervaren bodemadviseurs de specifieke voordelen die TerrAttesT® biedt. Van Stockholm tot Kaapstad en van Buenos Aires tot Tokio wordt TerrAttesT® ingezet bij onder meer bodemsanering, monitoring en onderbouwing bij due diligence. Via onze eigen vestigingen en de laboratoria van de Eurofins groep hebben wij een zeer grote internationale reikwijdte. Zo hebben onze klanten met lokale service een wereldwijd bereik.

TerrAttesT® biedt:

Tijdbesparing

  • De standaard levertijd is 5 werkdagen, maar 3 werkdagen spoed is ook mogelijk.
  • Meer dan 200 componenten worden kwantitatief bepaald, er is dus geen aanvullende monstername en analyse nodig.

Kwaliteit

  • Alle individuele componenten zijn ISO 17025 geaccrediteerd.

Logistiek voordeel

  • Geen tijdverlies bij opdrachtverstrekking door uniek concept: "Pot = Opdracht" 
  • Lagere monstername en transportkosten door lage monstervolumes: < 80 gram grond < 200 ml water

Commercieel voordeel

  • De prijs is veel interessanter dan die van de traditionelere, meer beperkte analysepakketten.
  • De tijdbesparing in de opdracht en de verstrekking van het resultaat leveren meer projectefficiëntie. 

Eurofins beschikt over erkenningen en accreditaties die vereist zijn om deze analyses uit te voeren. Onze erkenningen, accreditaties en meer informatie over onze analysemogelijkheden vindt u op onze download pagina. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of via info-env@eurofins.nl. Onze experts helpen u graag verder.