JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Milieu >> Nieuws >> NIEUW! Drugsanalysepakket

Drugsanalysepakket

Sidebar Image

Bij Eurofins Environment streven we er altijd naar om de beste en meest uitgebreide analyseservices aan te bieden. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen: het drugsanalysepakket. Met dit gespecialiseerde pakket kunnen we u helpen bij het kwantitatief analyseren van drugsgerelateerde verontreinigingen in bodem- en watermonsters. Hiermee is Eurofins Environment binnen de Benelux het enige commerciële laboratorium dat kwantitatief de gehaltes van drugsparameters in bodem en water kan bepalen.

Regelmatig verschijnen er in het nieuws berichten over drugslaboratoria en illegale drugsdumpingen, die een aanzienlijke hoeveelheid giftige afvalstoffen in het milieu achterlaten.

Onze drugsanalysepakketten richten zich op het identificeren van oplosmiddelen, hulpstoffen en eindproducten die vaak voorkomen bij deze illegale praktijken. Zo kunnen verontreinigingen in bepaalde gebieden snel in kaart worden gebracht en tijdig saneringsmaatregelen worden getroffen.

De samenstellingen van de pakketten zijn gebaseerd op eerdere aanvragen, onderzoeken van het RIVM, de universiteit Gent en interviews met de omgevingsdienst & provincie in Brabant en diverse adviesbureaus.

Onze analysemogelijkheden omvatten pakketten voor oplosmiddelen en hulpstoffen, evenals specifieke pakketten voor eindproducten, zoals amfetaminen en cocaïne. Onze toegewijde medewerkers denken graag met u mee over het onderzoekstraject bij een dumping, met analyses die passen bij uw behoeften. Al deze analyses worden uitgevoerd in onze laboratoria met ISO17025 accreditatie.

Meer informatie over deze unieke analyse en andere specialistische analyses vindt u onder Specialistische Analyses. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of info-env@eurofins.nl. Onze experts helpen u graag verder.