JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Milieu >> Nieuws >> Nieuw laboratorium Eurofins Analytico in Amersfoort

Nieuw laboratorium Eurofins Analytico in Amersfoort

Sidebar Image

                                                               

 

 

 

 

 

 

Met gepaste trots en veel enthousiasme willen we u laten weten dat Eurofins Analytcio gaat verhuizen naar Amersfoort. Maar er is nóg groter nieuws: We bouwen een geheel nieuw, state-of-the-art laboratorium dat de toekomst van onze dienstverlening zal vormgeven.

Met dit moderne laboratorium zal een enorme automatiseringssprong gemaakt worden, wat zal leiden tot betrouwbaardere processen. Zo wordt ons monsterbeheer volledig gerobotiseerd, wat garant staat voor een ongekende monstertraceerbaarheid.          

Het gebouw is zo duurzaam mogelijk ontworpen én we zullen bijvoorbeeld gebruik maken van recyclebare bouwmaterialen. Het laboratorium zal gasloos zijn en het hele dak wordt voorzien van zonnepanelen in combinatie met een sedumdak. Daarnaast is er al rekening gehouden met de groei van onze klanten: het ontwerp faciliteert ons om nog 3 keer groter uit te bouwen! Maar dat is nog niet alles: we hechten ook veel waarde aan het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers. Daarom staan ergonomie, veiligheid en samenwerking hoog op onze prioriteitenlijst.

Houd onze nieuwsbrief, de website of LinkedIn-pagina in de gaten, voor de laatste ontwikkelingen rondom de bouw!