Milieu >> Services >> Logistiek & Emballage

Logistiek & Emballage

Sidebar Image

De monsteroverdracht is de fysieke schakel tussen uw organisatie en ons laboratorium. Daarom is het transport van uw monsters naar onze laboratoria een cruciaal onderdeel van de dienstverlening van Eurofins. Flexibiliteit, snelheid, deskundigheid en betrouwbaarheid kenmerken ons logistieke proces, voor een correcte overdracht en een tijdige analyse van uw monsters.

Eurofins regelt het transport van monsters vanuit de hele Benelux, vanaf uw locatie naar het juiste  Eurofins laboratorium. Eurofins levert u kosteloos verpakkingsmateriaal voor monsters. Voor een gedetailleerd overzicht van onze (aangezuurde) flessen, potten, emmers en overig verpakkingsmateriaal verwijzen wij u naar onze emballageoverzichten. Indien gewenst kunnen wij ook de bestelde emballage bij u afleveren. Onze routeplanners en koeriers begrijpen uw wensen en kunnen goed inspelen op ad-hoc situaties. Vanzelfsprekend zijn al onze bedrijfsvoertuigen uitstekend geoutilleerd voor het vervoeren van uw kostbare monsters.

Ook buiten de Benelux bieden wij de mogelijkheid om uw monsters en emballage op een betrouwbare wijze te vervoeren. Eurofins heeft een uitstekende samenwerking met diverse (internationale) logistieke dienstverleners en kan daardoor een snelle, betaalbare service aanbieden. Daarnaast heeft Eurofins een transportbox ontwikkeld om uw monsters optimaal te beschermen en te conserveren tijdens het internationale transport.

Kortom: uw monsters zijn bij ons in goede handen!