Services >> Asbest & Inventory of Hazardous Materials >> Asbest analyse

Asbest analyse

Sidebar Image

Asbestanalyse door Eurofins

Voor de analyse van asbestverdachte monsters beschikt Eurofins over een schat aan ervaring en geaccrediteerde technieken voor de kwantitatieve en kwalitatieve vaststelling van asbest in materialen, bouw- en sloopafval, puin, (water)bodem, luchtfilters en kleefmonsters.

Technieken in asbestanalyse

Asbestvezels zijn niet met het blote oog waar te nemen, alleen met licht- en polarisatiemicroscopie (PLM) en scanning elektronenmicroscopie (SEM). Hierbij wordt de aanwezigheid van asbest en het exacte type asbest bepaald door specifieke kenmerken, zoals morfologie, brekingsindex en chemische structuur.

Eurofins, uw betrouwbare en onafhankelijke partner

De asbestanalyses van Eurofins onderscheiden zich door de korte doorlooptijden, een hoge leverbetrouwbaarheid en een uitstekende service. Zo bieden we u de nodige koppelingen met veelgebruikte, ondersteunende programma’s en kunt u producten gemakkelijk bestellen via het web portaal. En uiteraard staat onze customer support voor u klaar bij al uw vragen.

Eurofins beschikt over de erkenningen en accreditaties die vereist zijn om deze analyses uit te voeren. Onze erkenningen, accreditaties en meer informatie over onze analysemogelijkheden vindt u op onze download pagina. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of via charlottevanlent@eurofins.com. Onze experts helpen u graag verder.